2018-06-28 12:13:57• hírek • Bede Emőke

Ittas volt a gombáspusztai balesetet okozó nő

Újabb információk láttak napvilágot a gombáspusztai balesetet illetően: a balesetet okozó 25 éves nő ittasan ült volán mögé.

A Szatmár Megyei Rendőrség szóvivője szerint a balesetet az a 25 éves női sofőr okozta, aki belerohant az előtte haladó autóba. Az ütközés erejétől megdobva, az egy 50 éves nő által vezetett jármű átsodródott a szemközti sávba, ahol nekiütközött az ott érkező kisbusznak, melyben 6 személy utazott. A mikrobusz az árokba borult, a 66 éves sofőrt feszítővágóval vágták ki a roncsból a tűzoltók. Úgy tűnik, a vétkes nő italozott a baleset előtt, az általa kifújt levegőben ugyanis 0,66 mg/l alkoholkoncentrációt mért a szonda.
 

Mint megírtuk, a baleset nyomán 10-en szereztek kisebb-nagyobb sérüléseket, mindannyiukat mentővel szállították be a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórházba. Nyolcan az egészségügyi ellátást követően el is hagyhatták az intézményt még az éjszaka vagy csütörtök reggel, viszont két pácienst továbbra is bent tartanak –számolt be róla Constantin Demian szóvivő.
 

Az egyik benttartott beteg a 66 éves férfi, akinek a koponyáján többszörös töréseket fedeztek fel, de a bordái is megsérültek, valamint a lábszárán is több nyílt törést kellett ellátniuk. A férfit az ortopédiai osztályra utalták be. A másik páciens egy 26 éves nő, akinek bordái mellett felső és alsó végtagjai is eltörtek, őt a sebészeti osztályon kezelik. Szerencsére mindkét sérült állapota stabil és eszméletüknél vannak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: